Pirmers plens de la nova legislatura

 

 

       

Del primer ple ordinari d’aquesta nova legislatura el punt més destacable va ser la modificació puntual del Pla general de l’urbanitzció Els Salats, que es recepciona tàcitament tot i diferents mancances: aigua, il·luminació, desaigües, voreres pendents,… Esperem que siguin tan generosos amb la resta d’urbanitzacions, en especial Les Dunes, Torre Vella i Els Griells.

També vàrem demanar que es retiressin els contenidors de la Plaça Quintana I Combis i que es recuperi el càrrega i descàrrega.

A l’antiga legislatura ja els vàrem demanar que repassin els cartells dels establiments que s’obren. La normativa diu que la llengua utilitzada com a mínim ha de ser en català.


Segon ple:
El ple en sí, va durar uns vint minuts. L’únic punt destacable va ser les Medalles del Montgrí. Felicitem als medallistes, Vicenç Pagès a títol pòstum, Narcís Arbusé, i el Club d’Escacs pels seus 50 anys.
Precs i preguntes:
Vàrem preguntar si van donar oportunitat als comerciants del municipi per adquirir cinc productes i només varem obtenir resposta d’una factura. Queda clar que no hi va haver oportunitat per les empreses del municipi.
La pujada del preu del sopar popular. La resposta va ser que 15€ són pel sopar i 5€ per jugar a una quina. Els menors de 10anys els costa 15€, també obliguen a jugar als menors. El cartell no ho aclareix.
Continuarem apretant per normalitzar i retornar els plens a can Quintana. De moment convidem a tothom que pugui assistir als plens i per així desbordar l’aforament de la sala per fer evident l’anomalia que representa.

Us desitgem Bona Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.