Augment de retribucions per la nova legislatura

Avui hi ha hagut el primer ple de la nova legislatura (2023/27).
Ha sigut un ple extraordinari on a més d’aprovar-se el nou cartipàs, també s’han aprovat les retribucions: com a l’anterior legislatura, quatre estan en nòmima: l’alcalde, el regidor de comunicació, el regidor d’urbanisme i el regidor d’habitatge. Tots aquests reben un augment de sou. N’hi ha dos que ho fan augmentant la dedicació (del 50 passen al 75% d’hores). Tenim els nostres dubtes que ho compleixin. Des de l’oposició els hem demanat que facin com la resta de treballadors de l’ajuntament: fitxar, però el Sr alcalde ha dit que no ho farien pas.
La resta de regidors de l’equip de govern tindran una retribució que també s’ha vist augmentada.
Són uns visionaris: el sou mínim estatal és de 1.098€, però ells s’apliquen 1.125€ que és el que “preveuen” que el 2024 el “gobierno de España” assignarà.
Ah!, l’oposició cobrarà 9€ més, al mes.
Total, que a l’anterior legislatura, en total es pagaven 231.376€/any i aquests propers quatre anys es pagaran 247.950€/any.
Ens tocarà fer un seguiment del compliment de l’horari i de la feina com a resultat.

L’alcalde també ha dit que “en època electoral i en els debats es diu que es faran molts projectes, però ja veurem que fem”

Resumint: el ple d’avui ha servit perquè l’equip de govern comenci a cobrar des del passat 17 de juny i per apujar les retribucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.