Junts desautoritza la gestió del vocal de l’EMD Ramon Planas

L’executiva local de Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l’Estartit desautoritza la gestió del vocal de l’EMD Ramon Planas.

L’executiva local de Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l’Estartit desautoritza la gestió del vocal de l’EMD Ramon Planas. Junts considera que Planas està seguint les directrius coherents amb una formació molt allunyada dels valors i la manera de fer que caracteritza a Junts per Catalunya.

Junts per Catalunya no pot avalar ni autoritzar que l’acció política de Planas s’associï més a Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit ja que no en forma part ni com a militant ni com a simpatitzant. Encara més, considerem que les posicions que ha pres Ramon Planas respecte de temes cabdals per a l’Estartit no poden avalar en nom de Junts la desastrosa acció de govern que està duent a terme el president de l’EMD de l’Estartit i el seu equip.

La darrera i més incomprensible, per a nosaltres, de les accions del vocal Ramon Planas va ser votar contra la pròrroga del conveni amb l’EMD de l’Estartit a la reunió de la comissió bilateral Ajuntament-EMD i votar a favor de la mateixa pròrroga en la reunió de la Junta de Veïns, amb pocs dies de diferència i en contra de la posició mantinguda per Junts i acordada en l’executiva local.

Davant d’aquests i d’altres fets vam considerar que calia intentar reconduir la situació i evitar aquestes discrepàncies. I dur a terme  una acció política coherent a l’EMD però sobretot, amb vocació de servei cap als ciutadans i defensant les propostes en les que els electors de Junts van dipositar la seva confiança. Independentment si això volia dir ser al govern o ser a l’oposició. Després de diversos intents que no han reeixit considerem que la situació ha arribat a un punt en què no podem seguir donant suport al vocal de l’EMD.

Desitgem tots els encerts i tota la sort al vocal de l’EMD alhora que l’emplacem que clarifiqui de cara als seus votants (que votaven a Junts per Catalunya, per cert) si va per lliure o si representa la veu d’alguna altra formació política. En tot cas, no representa, ni de bon tros, la nostra.

 

Torroella de Montgrí i l’Estartit, a 16 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.